Geton bo začel izplačevati vsem po 20 EUR na dan – LAŽNA NOVICA

} 23. Aug 2021 milankozlevcar

Prejeli smo naslednje vprašanje uporabnika:
“Redno sledim vaše video predstavitve in mi v zadnjem času dobljene informacije ne gredo skupaj z vašimi predstavitvami. Zato sem se odločil, da bi to lahko dobljena informacija da bo podjetje Geton začel z dnevnimi izplačili v višini 20€ bila lažna novica. Prosim za pojasnilo le te.”

Spoštovani, hvala za vprašanje!

Odgovor:
Geton lahko procesira (dnevno izplačuje) je tiste zneske, ki jih uporabniki (tisti, ki imate Gx wallet) prejmete z naslova prodaje njihovih kriptovalut. 
Prodaja slednjih se lahko izvrši ali neposredno, ali prek razpoložljivih orodij (“TSPE stake”, “POS stake”),  vsekakor pa intenzivno razvijamo ter bomo kmalu dodali še druge sistemske možnosti. Vedno uporabniki prodajate/kupujete kriptovalute ali v/od lastne strukture ali pa v/od celotne skupnosti. 
Prihodek od tovrstne prodaje (v USDT) si uporabnik lahko da v izplačilo prek prodaje (menjave) USDT v Bitcoin. Geton ne odkupuje kriptovalut od uporabnikov.
Če se odločite za prodajo izven Getona, potem s kriptovalutami trgujete na globalnem trgu.

Več podrobnosti si lahko ogledate natančno razloženo v razlagalnih filmih, ki so v meniju “Explanatory movies“. Te vsebine bodo vedno bolj obsežne in so oziroma bodo prevedene v vse več jezikov.

Razmišljanje in razumevanje Geton Startup Ekositema kot ustanove kateri uporabniki posojajo svoja sredstva in zanje dobivajo obresti, je zgrešeno in tudi škodljivo, ker ustvarja lažna pričakovanja.
Ravno zato so, le in zgolj jasno razumevanje delovanja sistema, uporaba zdravorazumske logike, ter pravilno razlaganje možnosti ter omejitev drugim, ključ do uspešne ter varne uporabe ekosistema.

0 Comments

News and articles