Informiranje o “lažnim objavama”

} 17. Sep 2021 milankozlevcar

Poštovani posjetitelj,

želimo da kao član Geton zajednice čujete i koristite samo istinite i pouzdane informacije!

Svi, koji snujemo i stvaramo Geton Startup Ecosystem radimo predano, odgovorno i tvrdo. Naše poslanstvo je u tome, da zajednici osiguramo dobra rješenja. Kod svojega rada pratimo naša temeljna načela i vizije, sa kojima želimo zajednici osigurati:„Okoliš, u kojem je rast cijene kriptovalute koja se koristi, stabilna, predvidiva i osnovana na dobronamjernim „misaonim uzorcima“, uzorcima razmišljanja i ponašanja iz svakodnevnog života, koje sa pravim znanjem možete na siguran način upotrijebiti i u ovom okolišu.
Svakako mora biti osnova stvaranja tog okoliša omogućavanje ekonomskih aktivnosti u tzv. InstantBeta projektima, koji koriste sistemske kriptovalute. Istovremeno je naša namjera, da taj okoliš u potiče kreativnost, inovacije i tehnološki napredak.“

Razumijemo, da je samo pravilno razumijevanje ključnih načela vitalno za opstoj i djelovanje cijele zajednice. Zato se moramo ponašati odgovorno, odmah onemogućavati sve štetne utjecaje i „razbijati mitove“, koji mogu biti izvor širenja opasnih i štetnih informacija.
Zato vas molimo i pozivamo, da svaku informaciju za koju smatrate da je drugačija, odnosno da nije u skladu sa gore navedenim načelima , odmah posredujete u obliku komentara tog članka, te time spriječite širenje informacija koje bi posljedično štetile cijeloj zajednici.
Mi ćemo napraviti sve, da vaše navode provjerimo i na njih odgovorimo sa činjenicama koje se temelje na istini.
Za suradnju se vam zahvaljujemo!

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

News and articles