Poročanje “lažnih novic”

} 17. Sep 2021 milankozlevcar

Spoštovani obiskovalec,

kot član skupnosti Geton si zaslužite slišati in tudi uporabljati le resnične ter zanesljive informacije!

Vsi, ki snujemo ter ustvarjamo Geton Startup Ecosystem delamo predano, odgovorno in trdo. Nape poslanstvo je v tem, da skupnosti zagotovimo dobre rešitve. Pri svojem delu sledimo našemi temeljnemu načelu ter viziji, s katero bi skupnosti lahko zagotovili:
“Okolje, v katerem je rast cene uporabljene kriptovalute stabilna, predvidljiva in osnovana na dobronamernih “miselnih vzorcih”. Vzorcih razmišljanja ter vedenja iz vsakodnevnega življenja, ki jih s pravim znanjem lahko varno uporabite tudi v tem okolju. Vsekakor mora to okolje biti v osnovi ustvarjeno in omogočati ekonomske dejavnosti v tki. InstantBeta projektih, ki uporabljajo sistemske kriptovalute. Hkrati je naš name, da tovrstno okolje v pozitivni meri spodbuja ustvarjalnost, inovacijo in tudi tehnološki napredek.”

Zavedamo se, da je zgolj pravilno razumevanje ključnih načel vitalno za obstoj in delovanje celotne skupnosti. Zato moramo ravnati odgovorno, sproti izločevati vse škodljive vplive ter nemudoma “razbiti mite”, ki so lahko vir širjenja nevarnih in škodljivih informacij.

Zato vas prosimo in pozivamo, da vsakršno informacijo, za katero smatrate, da je drugačna, oziroma, da ne sledi zgoraj navedeni zavezi, posredujete v obliki komentarja na ta članek takoj objavite ter s tem preprečite širjenje informacij, ki bi posledično škodile celotni skupnosti. Mi bomo naredili vse, da vaše navedbe preverimo in nanje odgovorimo z dejstvi, utemeljeni na resnici.  

Sa sodelovanje se vam zahvaljujemo!

2 Comments

  1. Janez

    Spoštovani g. Milan,

    Redno sledim vaše video predstavitve in mi v zadnjem času dobljene informacije ne gredo skupaj z vašimi predstavitvami. Zato sem se odločil, da bi to lahko dobljena informacija da bo podjetje Geton začel z dnevnimi izplačili v višini 20€ bila lažna novica. Prosim za pojasnilo le te.

    Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

News and articles