Protokol za Geton transakcije

} 16. Nov 2020 milankozlevcar

 

Poštovani korisniče GetonTrading.

Geton ekosistem postigao je važan uspeh sa oblikom “Geton Stake” i prelazimo na još jednu važnu prekretnicu pod nazivom “Deoničarski ulog” ( SHAREHOLDERS STAKE).

Takođe smo ponosni i sa svom zahvalnošću želimo zahvaliti svim našim korisnicima i promoterima što su postigli takav proboj  u tako kratkom roku od samo  pola godine.

Sledeće faze razvoja ekosistema Geton su ” direktna kupovina  / prodaja”, gde će korisnici moći trgovati nezavisno od sistava, a kasnije preneti tokene   na ” Svetske  menjačnice “. Ali do tada,  imaće te  priliku da iskusite  Getonov jedinstveni pristup za razumevanje kriptovaluta na siguran način, što je vrlo važno!

Iz tog razloga najavljujemo “Protokol transakcija Geton”, skup informacija , kako bismo jasno razumeli kako se transakcije obrađuju i upravljaju unutar našeg sistema obrade , uz podršku Grossus Blockchain mreže.

Sve naše transakcije temelje se na GROSH kriptovaluti, koja je zapravo ERC20 token trajne vrednosti 1,00 EUR.

Grosh Coin (GROSH) koristi se kao medij za prenos unutar Geton ekosistema, ali istovemeno i kao vaučer u vrednosti od EUR,  pomoću koga  korisnici mogu kupiti druge kriptovalute (tokene) unutar ekosistena Geton.

Kada korisnik proda takvu kriptovalutu, dobija GROSH token.

Podizanje  GROSH tokena izložena su svakodnevnoj trgovini – prodaji tokena koji su dnevno oduzeti iz stejka.

Druga važna interna kriptovaluta je EUROGROSH, token s istim svojstvima poput GROSH, ali s trenutnom likvidnošću.

To znači da se korisnički EUROGROSH tokeni mogu povući putem eura ili BTC transfera u roku od 48 sati od postavljanja pouzdanog naloga za isplatu , svakog radnog dana tvrtke Geton.

Kriptovaluta EUROGROSH  biće implementirana u ekosisetm Geton od 25.11.2020. u 12:00 CET.

Do tada su sve transakcije podržane samo s GROSH tokenom.

 

Načela EUROGROSH tokena

Kako doći do EUROGROSH tokena?

Osnovno načelo je da se registrirate kao korisnik Getona s referalnim linkom,  putem backoffice-a napravite depozit (kupite EUROGROSH) i  kupite EUROGROSH putem bankovne doznake- IBAN ili BTC-a. Drugi način je primanje EUROGROSH-a od drugog korisnika putem opcije Transfer balansa. Treći način je ako je neko iz vaše strukture potrošio token EUROGROSH za kupovinu  navedenih tokena.

Kako povući EUROGROSH token?

Kroz backoffice kreirajte  nalog za povlačenje (prodajte EUROGROSH) i pošaljite EUROGROSH putem bankovne doznake ili BTC-a.

Kroz backoffice izradite nalog za  prenos balansa  i pošaljite EUROGROSH drugom korisniku (Grossus blockchain novčanik).

Što je s provizijom od kupovine EUROGROSH tokenom?

Ako korisnik kupi token s popisa ili paket pretplate , provizije za strukturu (matricu) također se distribuiraju u tokenu EUROGROSH.

Koje je razdoblje obrade povlačenja za token EUROGROSH?

Svaki zahtev za pouzdanim povlačenjem EUROGROSH tokena obrađuje se u 48 sati od dana pokretanja.

 

GROSH TOKEN PRINCIP

Kako dobiti GROSH koin?

Osnovni princip je primanje provizije od korisnika unutar vaše strukture koji je potrošio GROSH koin za kupovinu izabranih tokena. Drugi način je primanje GROSH koina  kao nagradu iz stejka. Treća opcija je primanje GROSH tokena od drugog korisnika putem opcije prenos balansa.

Kako povući GROSH token?

Kroz backoffice napravite  nalog za povlačenje (prodajte GROSH) i pošaljite GROSH putem bankovnog transfera ili BTC-a. Putem backofficea napravite nalog za prenos sredstava i pošaljite GROSH drugom korisniku (Grossus blockchain novčanik).

Šta je s provizijom od kupovine GROSH tokenom?

Ako korisnik kupi token s popisa ili plan pretplate -paket tokena, provizije za strukturu (matricu) također se distribuiraju u GROSH tokenu.

Koje je razdoblje obrade naloga za isplatu za GROSH token?

Svaki pouzdan zahtev za isplatu  GROSH tokena obrađuje se putem “Protokola za isplate” – kada je proporcionalna količina odbijenih (kupljenih) koina prodata unutar ekosistema Geton.

 

Zaključak

Depoziti iz EUR ili BTC transakcija pojavljuju se kao  EUROGROSH tokeni.

Korisnici Getona moraju biti motivirani za prodaju ili ponovnu prodaju tokena s popisa zainteresiranim kupcima, a  ako korisnik proda tokene kupcu koji plaća EUROGROSH, on / ona (i struktura) primit će plaćanje u EUROGROSH-u, koji je likvidan i sposoban isplata u 48 sati.

Osnovna ideja je  razumevanje  principa ulaganja u ekosistem Geton:

 

• Kada željenu količinu koina postavite na STAKE , tzv.stejk koina, sistem proverava ima li na raspolaganju dvostruku količinu postavljenih koina kako bi stvorio dvostruki ulog.

 

• Prema promeni cene, sistem prodaje vama i dvostruko uložene tokene novim  kupcima,  i svakodnevno prenosi odgovarajuće GROSH stanje na vaš račun (novčanik).

Budući da ovaj iznos iz stejka  primate svakodnevno, to ne znači da su svi tokeni već prodati ;  stoga se akumulira vaš fiksni dnevni prihod i vaši zahtevi za isplatu  sa ove grosh adrese mogu biti u statusu- na čekanju za odgovarajuće vreme – sve dok tokeni povučeni iz vašeg uloga ne budu prodati.

 

Lep Pozdrav,

Milan Kozlevčar

Osnivač i izvršni direktor kompanije Geton

 

0 Comments

Facebook Feed